Politica de retur

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea formularului de retur şi expedierea acestuia. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către … insert firmă. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să nu fie purtate sau deteriorate). La fel de importantă este și integritatea documentelor însoţitoare. Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin curierat, şi nu prin intermediul Poştei Române. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi-ne într-un interval de 72h, pentru a reclama aceasta situaţie, iar ne vom asigura că produsul va fi înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către noi.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Trimite-ne părerile sau întrebările tale!

digital_foto_center@yahoo.com

Ne găsești aici, de luni până vineri, de la 10.00 la 18.00.