Omul din spatele afacerii

De-a lungul timpului, am observat influența pozitivă pe care arta o manifestă asupra stărilor omului, fie că vorbim de cadouri, de obiectele de decor, design interior sau de o invitație personalizată cu bun gust. Cred cu tărie că, indiferent de anotimp, ocazie sau vreme, arta are puterea să ne încarce cu energie pozitivă și sădește în noi buna dispoziție. Așa se face că, la 27 ani, puneam bazele primului meu business în domeniul artelor vizuale (foto-video), companie pe care am dezvoltat-o timp de 10 de ani. În ultimii 5 ani, de la an la an, am dublat cifra de afaceri şi asta îmi spune că fac ceea ce trebuie.

În prezent, domeniul principal de activitate al companiei este un alt tip de artă vizuală, una adaptată secolului XXI: TĂIEREA și GRAVURA cu LASER.

Vasile Apostu,

Laser Cut Owner

CE FACEM MAI EXACT

Probabil ai vizitat deja secțiunea cu produse și ai văzut deja ce facem. Așa că, o să-ți spun ceva ce s-ar putea să nu știi încă: suntem producători. Orice produs pe care îl comanzi este produs 100% de noi, ceea ce înseamnă costuri mai mici pentru tine. Așa că. poți comanda orice produs de pe site, sau poți alege să fii propriul tău designer și să comanzi un produs gândit 100% de tine. Tu ne trimiți indicațiile, iar noi îţi transformăm gândul într-un produs care să-ţi placă la nebunie.

CALITATEA ÎNSEAMNĂ
ACURATEȚE100